ACNH

groothandel in aandrijftechniek

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Producten Motorreductoren Varvel wormwielreductor

Varvel wormwielreductor

E-mail Afdrukken

De Varvel wormwielreductoren onderscheiden zich van andere merken door gebruik te maken van opbouw i.p.v. ombouw. Beide series bestaan uit een basisreductor, waarop vervolgens de onderdelen gemonteerd worden. Op deze manier garanderen wij de kortste levertijden.

Varvel wormwielreductor, FRD serieElk merk heeft zo zijn eigen specifieke en merkgebonden maatvoeringen voor montage. Ook hierin loopt Varvel ver voorop. Door gebruik te maken van opbouw kan over diverse voeten en flenzen worden beschikt om zondoende te bewerkstelligen dat u praktisch elk merk wormwielreductor één op één kunt vervangen door een wormwielreductor van Varvel. Al deze verschillende bouwvormen zijn in ruime mate op voorraad.

De basisreductor beschikt over 12 standaard vertragingen. Door gebruik te maken van een tussenreductor uit de serie XA die tussen de bestaande wormwielreductor en de elektromotor gemonteerd wordt, of door montage van een extra wormwielreductor, komt het aantal beschikbare standaardvertragingen op maar liefst 56.

De reductoren kunnen geleverd worden in een voetuitvoering of met een flens en een holle uitgaande as. Hierbij kan deze als opsteekreductor worden toegepast.

Naast de Varvel wormwielreductoren uit de serie RS en RT zijn er maar liefst drie nieuwe types aan het programma toegevoegd, namelijk de horizontale haakse kegelwielreductor serie RO, de verticale haakse kegelwielreductor serie RV en de vlakke opsteek kegelwielreductor met holle as serie RN. Meer informatie over deze innovatieve haakse tandwielvertragingskasten kunt u hier vinden.Varvel wormwielreductor, FRT serie

Alle haakse reductoren en opsteekreductoren van Varvel zijn aan de ingaande zijde uitgevoerd met de "G" koppeling zodat elke gewenste elektromotor moeiteloos kan worden gemonteerd. Uitvoeringen met koppelbegrenzers, sperlagers, asontkoppelaars, thermische beveiligingen e.d. behoren ook tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie neem contact met ons op of surf naar onze documentatie-rubriek voor meer technische informatie.

Laatst aangepast op maandag, 19 juli 2010 14:22