ACNH

groothandel in aandrijftechniek

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Producten Motorreductoren Varvel co-axiale reductor

Varvel co-axiale reductor

E-mail Afdrukken

Varvel coaxiale reductorACNH levert diverse hoogwaardige vertragingskasten naar wens, snel en voordelig. Elektromotoren en vertragingskasten zijn de stuwende kracht van iedere aandrijving. De Varvel coaxiale motorreductoren zijn leverbaar voor vermogens van 0,09 tot 22 kW met reductieverhoudingen van i=1,49 tot i=3620. Deze universele reeks heeft aan de ingang een standaard IEC flens met holle as. Hierdoor is de aanbouw van iedere willekeurige normmotor mogelijk.

Varvel tandwielreductorEind 2003 is de nieuwe Varvel RD serie geïntroduceerd. Deze reductor onderscheidt zich van zijn oudere broer (de RC) daar hij nog beter voldoet aan alle eisen die tegenwoordig gesteld worden aan dergelijke aandrijvingen. Ook de maatvoeringen zijn identiek aan de meest gangbare, merken, zodat u geen problemen ondervindt bij het eventueel uitwisselen. Dit jaar is de serie al weer uitgebreid met de RD5 en de RD6. De nieuwe RD serie is nu uit voorraad leverbaar in 7 bouwgroottes met een uitgaande as van 17mm t/m 60mm. Er zijn 28 standaard vertragingen leverbaar en sinds het begin van dit jaar zijn er speciaal voor o.a. de pompfabrikanten nog eens 8 vertragingen bijgekomen, wat het totaal tot nu toe op 36 brengt. U ziet, Varvel blijft voorop lopen in ontwikkelingen teneinde u een perfect product te leveren, waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Alle Varvel aandrijvingen beschikken over een IEC aansluiting in B14 of B5 of NEMA aansluiting zodat elke gewenste genormaliseerde elektromotor eenvoudig gemonteerd kan worden. Ook hierin heeft Varvel niet stilgestaan. In 2006 werd namelijk voor de RS en RT serie de “G” koppeling geïntroduceerd. Voordelen hiervan zijn: eenvoudige montage, geen extra warmteoverdracht via de as van de elektromotor, geen vastgeroeste assen meer, eenvoudige demontage en een betere verdeling van het motorkoppel in de ingaande as. Inmiddels zijn alle aandrijvingen van Varvel uitgerust met deze innovatieve koppeling.Varvel vertragingskast, FRD serie

Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden of surf naar onze documentatie-rubriek voor meer technische informatie.

Laatst aangepast op maandag, 19 juli 2010 14:19