ACNH

groothandel in aandrijftechniek

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Producten Beregening Aftakas-pompen

Aftakas-pompen

E-mail Afdrukken

Landini aftakas-pompenBij het gebruik van de beregeningsautomaat is het noodzakelijk een druk te bereiken van meer dan 10 atm. Dit kan worden gerealiseerd met de trekker-aftakaspompen van Landini die geleverd worden met twee waaiers (CMS). De voordelen van deze pompen ten opzichte van pompen met één waaier zijn dat er minder vermogen van de trekker wordt gevraagd bij dezelfde wateropbrengst. Dit betekent dus minder energiekosten. Bovendien hebben deze pompen een langere levensduur.

De Landini pompen met één waaier zijn uitermate geschikt voor middelmatige druk, ca. 5-8 atm en kunnen tevens bedrijfsklaar worden afgeleverd. De pomp wordt daartoe uitgerust met een driepunts-onderbok met aansluiting voor de topstang en passend in elke normale hydraulische hefinrichting, zuigkorf met 4 meter zuigslang (ook 5 of 6 meter leverbaar) bevestigd aan de pomp met snelkoppelingen, zware aftakas, complete handopvoerset inclusief glycerine-gevulde manometer en bronzen kranen, gegalvaniseerde bocht aan de perszijde met snelkoppeling-aansluiting voor de persslang.

De GMP trekker aftakaspompen zijn zeer geëigend voor lage druk, ca. 2-3 atm, en zijn in tegen stelling tot de Landini aftakaspompen van de CMS en CU serie zelfaanzuigend. Deze zogenaamde vuilwaterpompen zijn uitgevoerd met een koolstofkeramische afdichting of tegen meerprijs met een Widia-afdichting.

De Landini pompen zijn leverbaar met vele soorten overbrengingen waardoor vooral zwaardere tractoren zeer rustig kunnen draaien bij ca. 1600 toeren per minuut.

specificaties Landini aftakas-pompen